Wanneer u een bestelling via onze webshop hebt gedaan, hebt u het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te herroepen. Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking en het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts zult hanteren en inspecteren zoals dat in een winkel zou mogen.

Indien u één of meerdere artikelen wenst terug te sturen, gelieve de volgende richtlijnen te volgen:

1) U stuurt ons een e-mail, waarin u ons op de hoogte stelt welk artikel u wenst te retourneren. Ook vermeldt u het artikelnummer en het ordernummer van de bestelling.

2) U stuurt het product met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat, verpakking en ongebruikt terug met een kopie van uw factuur, uw ordernummer en het IBAN nummer. Na ontvangst en verwerking van uw retourzending door onze Retourafdeling zal het bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden op de rekening, waarmee de bestelling betaald is.

De rechtstreekse kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wel vergoeden wij de verzendkosten die u bij het plaatsen van uw oorspronkelijke bestelling betaald hebt. Stuurt u een gedeelte van een bestelling retour, dan vergoeden wij de verzendkosten voor dit gedeelte.
Bijvoorbeeld: Heeft u drie producten besteld en stuurt u één product retour, dan vergoeden wij een derde van de verzendkosten.
Stuurt u twee producten retour, dan vergoeden wij twee derde van de verzendkosten.

U kunt uw retourzending naar het volgende adres sturen:

Lagersvoordefiets
Rentmeestershoef 229
5403 eh Uden